Right front blinker doesn't blink


Results 1 to 8 of 8

Thread: Right front blinker doesn't blink

  1. #1
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Central Valley-
    Posts
    80

    Right front blinker doesn't blink

    Recently had the tank off and now my right front blinker isn't working. Both front markers work but not the right blinker. Right rear blinks just fine. All others blink fine. I've switched out bulbs and it still doesn't work. I'm going to take the tank off again but I just don't know where to look. Maybe the electrical connections behind the right side neck cover or under the seat???

  2. #2
    Charlie D's Avatar
    Charlie D is offline Senior Member
    Washington State Riders Group
    Oregon Riders Group
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    seatac, Washington
    Age
    57
    Posts
    18,401
    connections are in the headlight
    orange and orange with white stripe
    blue and blue with white stripe

    they both share a common green for ground.

    Don't remember which side is which though so check them both out.

  3. #3
    Donut's Avatar
    Donut is offline Senior Member Michigan Riders Group
    Indiana Riders Group
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Coloma,Michigan
    Age
    65
    Posts
    7,058
    Taking the tank off will not help. you said you changer the bulb. Front is 1157 bulb. Rear is a 1156 bulb so don't mix them. when you install the front 1157 bulb make sure it is in properly the side pins are staggered at different heights.

    Donut/Doug

  4. #4
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Central Valley-
    Posts
    80
    The right front blinks super dull, can barely tell. I used the bulb from the left side (which was working) and put it in the right. Same results. The instrument panel lights work fine and the blinker light doesnt blink quickly (saying that there is a problem). I recently did the CA emissions/pair mod and maybe I pinched or disconnected something on accident. I was thinking somewhere around the neck cover because that is where a lot of the emissions crap was located.

  5. #5
    Donut's Avatar
    Donut is offline Senior Member Michigan Riders Group
    Indiana Riders Group
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Coloma,Michigan
    Age
    65
    Posts
    7,058
    Ok - Dull that means the bulb is good and you have a bad ground. Inside the headlight check the green wires , the one coming threw the back from the turning signal.

    Doug

  6. #6
    Bassdude404's Avatar
    Bassdude404 is offline The guitar, not the fish!
    Ohio Riders Group
    Michigan Riders Group
    Indiana Riders Group
    Illinois Riders Group
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Rolling Prairie, Indiana
    Age
    50
    Posts
    31,882
    Rotate the bulb 180* and put it back in the socket...Been there/done that years ago...

  7. #7
    Spoiler's Avatar
    Spoiler is offline No Reason To Be Serious

    South Carolina Riders Group
    North Carolina Riders Group
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Land of Livermush
    Age
    54
    Posts
    14,572
    Quote Originally Posted by Bassdude404 View Post
    Rotate the bulb 180* and put it back in the socket...Been there/done that years ago...
    Hmmmm, I don't know about that. I once pulled a bulb out, and rotated 180 degrees about 7 or 8 times. I got so freakin dizzy, I couldn't put the bulb back, when I could stand back up again...

    Be careful if you try this

  8. #8
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Central Valley-
    Posts
    80
    Quote Originally Posted by Spoiler View Post
    Hmmmm, I don't know about that. I once pulled a bulb out, and rotated 180 degrees about 7 or 8 times. I got so freakin dizzy, I couldn't put the bulb back, when I could stand back up again...

    Be careful if you try this
    HaHa....good one spoiler. Well, checked all the wires in the headlight bucket and there she was......a green wire unattached all by her lonesome. Reconnected her and voila!!!! The turn signal works again. Thanks guys.....as always!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Blinkety blink
    By gumpy in forum Honda VTX 1300 Forums
    Replies: 5
    Last Post: 03-18-2012, 11:12 PM
  2. 06 1300,,, front blinker works but running light doesnt
    By southernanarchy in forum Honda VTX 1300 Forums
    Replies: 4
    Last Post: 01-30-2012, 09:10 PM
  3. My blinker doesnt blink!?!?
    By Nebraska_woody in forum General VTX/Motorcycle Topics
    Replies: 6
    Last Post: 01-30-2012, 09:40 AM
  4. Front running light going out. Until blinker.
    By Trey in forum Honda VTX 1300 Forums
    Replies: 8
    Last Post: 04-17-2011, 09:36 PM
  5. WTB Right Side Front and Rear Blinker assy.
    By Goldsmith in forum 1300 Parts /Accessories For Sale
    Replies: 9
    Last Post: 10-16-2007, 04:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •