Honda VTX 1300 / VTX 1800 Motorcycles Forum banner

sputtering

  1. Question 2004 VTX 1300 sputtering when I'm on the throttle

    Honda VTX 1300 Forums
    Several guys on here have been a huge help in the past when I had issues with my 2004 Honda VTX so I'm back for more help. My VTX is always hard to get warmed up, especially in the cooler weather, but lately I have been having more than the normal warming up issues. Over a year ago I had the...
  2. Question VTX Sputtering

    Honda VTX 1300 Forums
    2004 VTX model C 45 k miles. Had bike two years. Rode in rain 2 times. First time was not far. Second time I rode in rain for 30 miles and it then began to pop, sputter some and got progressively worse till I pulled into a gas station and called for a tow. I may could have rode home but I...
  3. Question Chitty Chitty Bang Bang

    Honda VTX 1300 Forums
    2 Months ago I bought a 2006 VTX130C with 25,000 miles, stock with the exception of Vance and Hines pipes (so I was told from previous owner) I use it as a commuter during the week and joy rides on the weekend and I have enjoyed it very much. I occasionally have an issue with the start button...
  4. FI Light, Sputtering

    *** The Shop ~ I NEED URGENT MOTORCYCLE HELP!! ***
    OK, so I don't know if I need *urgent* help, since I'm home safely and all, but... I posted this within another thread, it got 63 views and no comments, so I thought I'd start a new thread on it.... I have a question about the FI light. Twice it popped on, on my "return" leg of my trip...
  5. Misfiring at warm restart

    Honda VTX 1300 Forums
    Thank you to all who got me through 90% of my issues with the cold starting. I got the A/F tool, made some adjustments, swapped out the plugs and life with no choke is good. Now, the second problem I have still looms. After riding a while and stopping for a 10-15 minute break, the bike will...
  6. Question A/F or Plugs or both

    Honda VTX 1300 Forums
    2008 VTX 1300 R Whether choked or not, sputters when starting up (regardless of temp), runs fine after 2-3 miles. If I stop on a ride to take a break, and fire it back up after 10-15 min, sputters and dies, then runs fine after a minute or so. I have Cobra slash cuts and a K&N filter (just...
Top